Lähiruokamarkkinat 2010 Mangs Gård -Inkoo

Tervehdys ”Länsi-Uudenmaan maistiaisista”. Viikonloppuna pidetyt maatilamarkkinat onnistuivat yli odotusten. Sää suosi reilua viittäkymmentä lähiseudun tuottajaa ja oheisohjelman järjestäjää. Havsgårdar oli mukana tilan ständillä tuotteiden ja kotieläinosastolla eläinten kanssa. Onneksi olin kaukonäköinen ja rekrytoinut lisäväkeä, sillä missään tapauksessa emme olisi muuten selvinneet. Maistiaisia esille, tuote-esittelyä sekä myyntiä ja tiedonjakoa vedettiin neljän hengen voimin. 

 

 

Helminauhan lailla virtasi tasaisesti ihmisiä myös sinne missä eläimet olivat, niin lasten kera kuin ilmankin. Rauhalliset ja rennosti märehtivät hiehot Kyla & Saran täyttivät tarkoituksensa paremmin kuin hyvin, kuten kesäapulainenkin Niko reippaalla esiintymisellään.

 

 

 

 

 

Tuotteethan loppuivat kesken useammalta, ei vain meiltä, tästä kiitokset markkinaväelle. Kävijämääräksi 5000 henkeä oli järjestäjien olettamus sunnuntaina puolenpäivän kieppeillä. Organisointi, tiedottaminen, paikan valinta ja opastekyltit Inkoolaiselle maatilalle oli toteutettu todella hyvin, siitä suuri kiitos järjestäjille. Lue lisää...

t. Havsgårdar team

<< Takaisin