Lihatuotteet

Karja laiduntaa luonnonlaitumia koko pitkän kesän! Jälleen on aika paistaa ja maistaa laadukkaita paisteja, fileitä, jauhelihaa - meritilain antimia luomutilalta!

Parhaimmat ”burgerit” tehdään hc-naudan jauhelihasta. Omalla reseptillämme valmistettu Havsgårdar bratwurst – täyslihamakkara on pikantti pikkusuolainen aamiaispöytään, illanistujaisiin tai grilli-iltaan. Lämminsavupaisti - aitoa paistia leikkeleeksi voileivälle.

 

Pihvikarjaa kasvatetaan n. 2,5–3,5 vuotta. Luonnonlaidunheinä ja luomusäilörehu, ympärivuotinen laiduntaminen ja vapaa liikkuminen muokkaavat lihasta tummaa, aromikkaan makuista ja vähärasvaista. Highland Cattle - Ylämaankarjan lihassa on vähemmän rasvaa ja kolesterolia ja enemmän rautaa ja proteiineja kuin keskivertaisessa naudanlihassa.

Asiantuntevien lihamestareiden leikkaama ja hygieenisissä oloissa pakattu liha mureutuu tyhjiöpakkauksissa 2-4 viikossa -Mitä parempi raakakypsytys, sitä mureampi liha.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilamyynti

Suoramyyntipisteemme sijaitsee tilakeskuksen yhteydessä.
Lövkullantie 92, 10900 Hanko

Ilmoitamme Havsgårdar-Hanko fb-sivulla seuraavien lihaerien tai –jalosteiden saatavuudesta.

Lihajalosteet:
- Havsgårdar - bratwurst n.250g /pkt (myynti vain tilalta)
- lämminsavupaisti / n.250-300g/pkt


Raakalihaosat/palat myydään vakuumipakkauksissa.
- kokolihat 1 -2kg paloina
- jauheliha/suikaleliha 500g tai 1kg /pak
- lihalajitelmat 15kg tai 25kg (tilauksesta)

Erikoistoiveita kokolihojen pakkauskokojen, leikkuutavan tms. suhteen
toteutamme mahdollisuuksien mukaan.

Kysy tarjontaa!

p. 0400 387 490 / Markku ( också på svenska)
p. 040 716 0981/ Arja

hc(a)havsgardar.fi