Ei uskoisi lokakuuksi...

2.10.11 " ...Täktomin Havsgårdar-tilalta oli haettu etukäteen hyvät lihat, ja niinpä viikonloppuna nautittiin niin Burgundin pataa kuin (ehkä elämäni mehevimpiä) hampurilaisia. Ulkona kelpasi grillailla, lämpötilahan hillui parissakymmenessä! Hampurilaisten lyömät&oum...

Lähiruoka valtaa alaa Länsi-Uudellamaalla

ProResto - horeca-alan ammattilehti nooterasi Havsgårdar Highland Cattle toiminnan lokakuussa ilmestynessä numerossaan 2/2011. " Monet lähiruoan tuottajat läntisellä Uudellamaalla suunnittelevat tuotantonsa laajentamista tai monipuolistamista. Nykyisin luomu- ja muuta lähiruokaa usein ostettaisiinkin tiloilta...

Lähiruokamarkkinat 2011 - Fiskars Ruukki

Osallistuimme tuotteinemme Fiskarsin Ruukissa Lähiruokamarkkinoille1.-2.10.11. Kiitämme kiinnostuksestanne ja toivotamme teidät tervetulleiksi Hankoon tutustumaan suoramyyntiipisteeseemme....Slow Food Västnyland  tai Gloria Keittiömestari Jari Pimiä tarjoilemmassa maistiaisia....