Auringon maku - Master Chef 2013

  Auringon maku syntyi kun neljä Hankoa rakastavaa kirjantekijää päätti tehdä oman oodinsa hiekkaisille rannoille ja hurmaaville kesän herkuille. 
  Master Chef 2013 Kira Åkerstöm - Kekkonen säteilee iloa ja valoa, ja se myös maistuu hänen luomissaan annoksissaan. Valokuvaaja Tomi Parkkonen ja kamera tallensivat tämän kaiken kuviksi.

Nautoja vai hobbitteja?
"Yhtäkkiä eteemme, vain muutaman metrin päähän ilmestyy vanttera, matalajalkainen ja pitkäsarvinen olento. Eläin on kuin karkulainen vanhasta tarusta, kun se äänettömänä ja liikkumatta tuijottaa meitä pitkän otsatukkansa takaa."  Näin Christer Lindgren kuvailee  Havsgårdar highland cattle -karjaa  kirjassa.

 Kira  tiivistää sanoman lauseisiin: " Mielestäni simppeli hampurilainen on aina paras. Pihvi ei kaipaa muuta kuin laadukasta naudanjauhelihaa sekä suolaa ja pippuria."

Maistellaanko kesää? Aurinkoa, merta ja tuulta.

<< Takaisin